Verzekeren

Verzekeren, het kan op ontzettend veel manieren. Maar wat is nu de manier die het best bij jouw situatie past? Wat wil je wel verzekeren? En wat juist niet. Bij één hypotheken helpen we bij het maken van de juiste keuzes. Lees hier meer over de mogelijkheden bij het verzekeren van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.

Arbeidsongeschiktheid en werkloosheid

Wanneer je arbeidsongeschikt of werkeloos raakt heeft dat grote financiële gevolgen. Ga je een huis kopen, of heb je al een eigen huis? Dan is het belangrijk dat je financieel goed beschermd bent tegen onverwachte gebeurtenissen zoals het raken van langdurig ziek, een ongeval of je baan verliezen. In zulke gevallen kan je inkomen namelijk fors dalen. En kun je dan je lasten nog wel betalen?

Wij brengen samen met jou in beeld wat er momenteel reeds collectief via je werkgever is geregeld. Want veel werkgevers hebben dit aanvullend geregeld voor hun personeel. Daarnaast maken we samen een inschatting van de risico’s. Mocht een aanvullende dekking nodig of verstandig zijn, dan is een arbeidsongeschiktheids- of woonlastenverzekering, een verzekering die je kunt afsluiten om het verlies van inkomstendaling door werkloosheid of arbeidsongeschiktheid op te vangen.

Wil je meer informatie over verzekeren? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.