Ik ga verduurzamen

Ik ga verduurzamen

Ben je van plan je woning te verduurzamen? Wat zijn de voordelen van verduurzamen? Hoe krijg je een financiering? En welke mogelijkheden biedt dit voor jouw specifieke situatie? Het zijn allemaal vragen die we vaak voorbij horen komen. We lichten ze op deze pagina allemaal toe.

Wat zijn de voordelen van verduurzamen?

Duurzame energie, we kunnen er Nederland niet omheen. In 2050 moet de energie die we in Nederland gebruiken zoveel mogelijk duurzaam zijn. Het is goed voor het milieu. Maar als eigenaar van een woning heeft het ook andere voordelen. Door het verduurzamen slim aan te pakken kan je energierekening flink dalen en de waarde van je woning stijgen.

Wat zijn mijn financiële mogelijkheden?

Veel eigenaren van een huis weten niet welke financiële regelingen er zijn. Zonde, er zijn namelijk heel veel regelingen, subsidies en leningen die verduurzaming stimuleren. Welke regelingen precies van toepassing verschilt per situatie.

Goed om te weten… wist je dat je tot 100% van de waarde van jouw woning kunt financieren? En dat je bij de aanschaf van een nieuwe woning zelfs tot 106% van de waarde kunt lenen om te verduurzamen? Zo kun je met een hogere hypotheek je energielasten structureel verlagen.

Hoe pak ik dat aan?

Bij één hypotheken volgen we de ontwikkelingen op de voet. We weten precies welke subsidies je kunt benutten en welke andere financiële mogelijkheden je vanuit de overheid je kunt verwachten.

Het begint met het maken van een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek. In dit gesprek bespreken we samen je plannen en lichten we de mogelijkheden voor je situatie toe. Daarna volgt een advies traject waarin we samen een stappenplan uitwerken hoe je optimaal jouw woning kunt verduurzamen. Dit begint met een overzicht van maatregelen die geschikt zijn voor het verduurzamen van jouw woning.

Lijkt je dat iets? Stuur ons dan een berichtje voor het maken van een afspraak.