Ik ga verbouwen

Ik ga verbouwen

Wil je meer ruimte in huis met een uitbouw? Of wil je de zolder vergroten door een dakkapel te plaatsen? Een nieuwe keuken of badkamer? Dan wil je natuurlijk weten wat jouw financieringsmogelijkheden zijn.

Wat zijn mijn mogelijkheden?

Er zijn verschillende manier om een verbouwing te financieren. Je kunt je hypotheek verhogen bij je huidige aanbieder. Je kan kiezen voor het oversluiten van je totale hypotheek met de verhoging van de verbouwing bij een nieuwe geldverstrekker. Of je kiest ervoor de verbouwing consumptief te financieren.

Naast financieren kun je ook je spaargeld gebruiken voor de verbouwing. De rente op de spaarrekening is nihil. In ieder geval lager dan de hypotheekrente die je betaalt.

Maar wat is voor jou de beste manier?

Wat kunnen we nu het beste doen?

Begin met je mogelijkheden in beeld te laten brengen. We helpen je graag tijdens een gratis oriëntatiegesprek. We nemen dan samen de mogelijkheden door. Daarna volgt een adviestraject om te bepalen welke mogelijk het beste aansluiten bij jouw situatie. We nemen je hypotheekverleden door en houden rekening met de fiscale regels. In veel gevallen is de rente namelijk fiscaal aftrekbaar, waardoor je euro’s kunt besparen.

Bekijk de ervaringen van andere klanten in Google en maak een afspraak via een belletje, mailtje of appje.