Vacature: Financieel adviseur

28-36 uur per week

Vacature: Financieel adviseur

28-36 uur per week

één hypotheken is de financiële partner in elke levensfase. Of het nu gaat om advies omtrent de aankoop van een woning, het afsluiten van een passende levensverzekering of alle schadeverzekeringen onder één dak, één hypotheken staat voor zijn klanten klaar.

Wij zijn een jong, groeiend en onafhankelijk advieskantoor gevestigd in Oss. Ons doel is om klanten financieel te ontzorgen door middel van persoonlijk maatwerkadvies. Wegens uitbreiding van onze activiteiten in Oss en omstreken zoeken wij voor deze regio een gedreven en enthousiaste financieel adviseur. Je zult in deze functie bestaande en nieuwe klanten in de regio onder jouw hoede nemen.

Jouw job?

 • Persoonlijke gesprekken waarin jij de behoeften van jouw klanten echt goed weet te doorgronden.
 • Adviseren van relaties op het gebied van hypotheken, risico- en schadeverzekeringen.
 • Klanten volledig ontzorgen in alle (financiële) keuzes in het leven.
 • Administratief uitwerken van de aanvraag.
 • Als onderdeel van één hypotheken heb je als doel om een relatie op te bouwen met jouw klanten en deze te voorzien van een transparant, duidelijk en persoonlijk financieel advies welke toekomstbestendig is.

Wie ben jij?

Een commercieel persoon die in de wieg gelegd is om echt verbinding te maken met de klant, een netwerker is die zelfstandig kan werken met een proactieve persoonlijkheid en een enthousiaste drive. Daarnaast zijn de volgende eisen van belang:

 • Je krijgt energie van klantcontact en bent een echt “mensen-mens”. Je hebt de kwaliteiten om een financieel vraagstuk te ontleden en jouw klanten te voorzien van een passend en persoonlijk advies.
 • In het bezit van minimaal een HBO diploma.
 • Jij bent in het bezit van de volgende diploma’s: WFT-basis, WFT-Hypothecair Krediet,  allen aangevuld met PE plus.
 • WFT-Schade is een pré.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als financieel adviseur op het gebied van hypotheken en verzekeringen.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en dynamische functie waarin je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Dit binnen een enthousiast, informeel en hardwerkend team waarin ambitie en plezier hand in hand gaan.

Als financieel adviseur mag je rekenen op een goede beloning. De functie zul je uitoefenen binnen een groeiende organisatie met veel ambitie en prima arbeidsvoorwaarden.

Wil je solliciteren?

Ben jij de financieel adviseur die wij zoeken? Stuur je sollicitatie in via pieter@eenhypotheken.nl  met jouw motivatie en CV t.a.v. Pieter de Vries. Ook voor vragen kun je Pieter per mail of telefoon 06 31 77 33 32 bereiken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.